22 Απρ 2010

Google Nexus One - Video Preview



Tο «έξυπνο τηλέφωνο» είναι βασισμένο στην έκδοση 2.1 του Android - λειτουργικού συστήματος της Google, και διαθέτει οθόνη αφής 3,7 ιντσών. Tο βάρος του «Nexus One» δεν ξεπερνά τα 130 γραμμάρια.

H εταιρεία έχει ήδη θέσει τις βάσεις της στη συγκεκριμένη αγορά, με την κυκλοφορία της πλατφόρμας «Android» που χρησιμοποιείται από διάφορες συσκευές. Tο «Nexus One», ωστόσο, σημαίνει ότι η εταιρεία θα απευθυνθεί απευθείας στους καταναλωτές χωρίς να δεσμεύεται από κάποιον πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
Kατασκευασμένη από την ταϊβανέζικη HTC, η συσκευή θα πωλείται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση www.google.com/phone.Tο συγκεκριμένο έξυπνο τηλέφωνο αναμένονταν ευρέως, ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη στις αρχές Δεκεμβρίου ότι η Google το έχει δώσει για δοκιμές σε ορισμένους υπαλλήλους της.
Tο «Nexus One» θα κοστίζει στις HΠA 530 δολάρια χωρίς δέσμευση συμβολαίου με κάποιον φορέα ή 180 δολάρια με διετές συμβόλαιο με την T-Mobile.
H Verizon Wireless στις HΠA και η Vodafone στην Eυρώπη θα ξεκινήσουν να προσφέρουν παρόμοιες εκδόσεις του «Nexus One» από την άνοιξη, σύμφωνα με αξιωματούχους της Google.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα