7 Μαΐ 2010

Archos 7 Home tablet



Η Archos ειδικεύεται σε φορητούς media players έχοντας παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα στο παρελθόν με ικανοποιητικές τιμές.

Στη CeBIT κάνει την έκπληξη παρουσιάζοντας ένα μικρό tablet υπολογιστή με οθόνη 7' ιντσών που στηρίζεται στο Android 1.6 αν και μελλοντικά μας ενημέρωσαν ότι θα υπάρξει αναβάθμιση σε πιο νέα έκδοση. Το Archos 7 Home Tablet όπως είναι η πλήρη ονομασία του μπορεί να τρέξει τις περισσότερες εφαρμογές του Android Market ενώ η πλοήγηση στα μενού του ήταν ομαλή καθ'όλη τη διάρκεια που το χειριστήκαμε.

Περιλαμβάνει ακόμα 10gb αποθηκευτικό χώρο τον οποίο μπορείτε να αυξήσετε μέσω της θύρας microSD, ασύρματη υποστήριξη σύνδεσης με δίκτυα 802.11 b/g, δύο ηχεία καθώς και μια mini usb θύρα. Η αυτονομία της μπαταρίας θα φτάνει τις 8 ώρες κατά την αναπαραγωγή μουσικής και τις 4 ώρες κατά τη αναπαραγωγή video.

Η τελική τιμή του Archos 7' Home Table είναι ενδιαφέρουσα αφού θα ξεκινά από τα €179 ενώ θα κυκλοφορήσουν και άλλα μοντέλα με σημαντικές προσθήκες όπως webcam και υποστήριξη 802.11n

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ ΕΔΩ

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα