14 Νοε 2010

Applanet

Το Applanet είναι το black market για android. Αυτό σημαίνει ότι μέσα από την εφαρμογή μπορεί κανείς να βρει να κατεβάσει και να εγκαταστήσει οποιαδήποτε επί πληρωμή εφαρμογή του κανονικού market αλλά αυτή τη φορά δωρεάν. Αν δεν έμενα Ελλάδα θα σας έλεγα ότι κάποιος μπορεί να το κάνει για να δοκιμάσει την εφαρμογή πρώτα, πριν την αγοράσει, την κλασική δικαιολογία δηλαδή. Αλλά στην χώρα μας όπως και σε άλλες χώρες έχουμε έναν λόγο παραπάνω. Η πρόσβαση στις επί πληρωμή εφαρμογές μέχρι στιγμής είναι κλειδωμένη, οπότε η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει πρόσβαση σε όλη τη βάση του market χωρίς περιορισμούς.



Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή κάντε κλικ ΕΔΩ

Ετικέτες

3 σχόλια:

Τη 14 Νοεμβρίου 2010 στις 5:53 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Erotokritos είπε...

Μη στο χαλάσω, αλλα δεν είναι κλειδωμένο το Market. Με το MarketEnabler μπορεις να το ξεκλειδωσεις και να έχεις πρόσβαση κανονικά στις επι πληρωμή εφαρμογες.

 
Τη 14 Νοεμβρίου 2010 στις 6:12 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger dimchris είπε...

Το market είναι επίσημα κλειδωμένο. To Market enabler δεν είναι επίσημη λύση είναι απλά μία εναλλακτική όπως και αυτό που προτείνω.

 
Τη 14 Νοεμβρίου 2010 στις 9:06 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger AventinuZ είπε...

Ειναι μια λυση σιγουρα το Applanet αλλα λογικα πρεπει να αντιτιθετεται στους κανονισμους της Google. Αλλιως θα το ειχε κανει και ιδια. Ενδιαφερον παντως. Θελω να δω τι θα κανει η Google για αυτο.

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα