16 Φεβ 2011

H Motorola δηλώνει αφοσίωση στο Android, το WP7 υστερεί σε χαρακτηριστικά


Οι φίλοι των Windows Phone 7 που θα ήλπιζαν να δουν το νέο λειτουργικό κινητών της Microsoft στο εγγύς μέλλον σε συσκευές της Motorola μάλλον θα απογοητευθούν. Μιλώντας σε χτεσινή συνέντευξη τύπου, κατά τη διάρκεια του MWC11, o αντιπρόεδρος της Motorola για λογισμικό και υπηρεσίας Christy Wyatt είπε ότι θα παραμείνουν με το Android προς το παρόν.
"Δεν βλέπω να χρησιμοποιούμε τη Microsoft. Ποτέ δεν θα έλεγε ποτέ, αλλά δεν είναι κάτι που θέλουμε να εξετάσουμε τώρα", είπε ο Wyatt στο IDC. "Θα θέλαμε μια ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι το μοναδικής αξίας και αισθανόμαστε πως δε μπορούμε να το κάνουμε με μία κλειστή πλατφόρμα". Η Motorola είχε εξετάσει το ενδεχόμενο του Windows Phone 7, ωστόσο βρήκε το χρονοδιάγραμμα της Microsoft λιγότερο από ικανοποιητικό σε ότι αφορούσε την προσθήκη χαρακτηριστικών. "Υπήρχαν αρκετά πράγματα που πιστεύαμε για τη Microsoft που καταλήξανε να είναι μην είναι αληθές, κυρίως για τη λειτουργικότητα που θα είχε σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο", δήλωσε ο Wyatt.
Όπως η Microsoft, έτσι και η Motorola πρόσφατα ξανά ανακάλυψε τον εαυτό της στον χώρο των κινητών συσκευών, βρίσκοντας επιτυχία με το Android μετά από τους δύσκολους καιρούς που είχε πέσει η εταιρία. Η Motorola σκοπεύει να παραμείνει με το μοντέλο που δουλεύει προς το παρόν, και η Microsoft θα πρέπει να κοιτάει τη νούμερο ένα εταιρία κινητών στο κόσμο (Nokia) για παρηγοριά.

Πηγή: bgr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα