28 Ιαν 2012

Premium Samsung Apps Store: Apps για Android

Το Premium Samsung Apps Store για smartphone με λειτουργικό Android είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα. Από τις 19 Ιανουαρίου 2012, βρίσκονται στη διάθεση του κοινού πληθώρα δωρεάν, αλλά πλέον και επί πληρωμή εφαρμογών σε όλες τις κατηγορίες.

Στο κατάστημα εφαρμογών της Samsung, στη διεύθυνση samsungapps.com προστίθενται εφαρμογές επί πληρωμή, εκτός από τις δωρεάν που υπήρχαν μέχρι τώρα. Προς το παρόν, ο μόνος διαθέσιμος τρόπος πληρωμής για τους Έλληνες χρήστες είναι μέσω πιστωτικής κάρτας, διευκρινίζει η Samsung στο tech.in.gr.

Η ανακοίνωση της Samsung αφορά στο κατάστημα εφαρμογών για συσκευές με λειτουργικό Android μόνο. Από τα μέσα του 2011, στο Samsung Apps υπάρχουν apps επί πληρωμή για συσκευές με το λειτουργικό σύστημα bada.

Επίσης, στο Premium Samsung Apps Store για συσκευές Samsung με Android δεν υπάρχει η δυνατότητα αναζήτησης μόνο για προτάσεις ελληνικού ενδιαφέροντος (ή γενικότερα, φίλτρο ανά χώρα προέλευσης του χρήστη), τουλάχιστον προς το παρόν.

Όταν μια εφαρμογή διατίθεται στο Premium Samsung Apps Store αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η ίδια εφαρμογή δεν υπάρχει στο Android Market. Αφορά την επιλογή App Store του προγραμματιστή.

Στο Samsung Premium Apps Store, όταν ο χρήστης «μπαίνει» στο κατάστημα από τη συσκευή του, βλέπει τις εφαρμογές που μπορούν να εκτελεστούν στην συσκευή του.


Οι προγραμματιστές, αφού αναπτύξουν την εφαρμογή τους, την καταθέτουν στη Samsung μέσω του site seller.samsungapps.com και μόλις αυτή περάσει απο μια διαδικασία έγκρισης (λειτουργικότητας και περιεχομένου) είναι πλέον στη διάθεση του κοινού.

Επίσης, εάν ο χρήστης διαγράψει μια app που αγόρασε από το Premium Samsung Apps Store μπορεί να την κατεβάσει εκ νέου από το κατάστημα.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα