7 Φεβ 2012

BlackBerry App World: πιο κερδοφόρο από το Android Market

Ο αντιπρόεδρος της RIM, Alec Saunders, μίλησε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης DevCon Europe σήμερα το πρωί, και υπεραμύνθηκε του καταστήματος εφαρμογών BlackBerry App World δηλώνοντας ότι βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από το iTunes App Store, αλλά
είναι πιο κερδοφόρο από το Android Market!

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που παρουσίασε, οι κάτοχοι συσκευών BlackBerry κατεβάζουν περίπου 6 εκατ. εφαρμογές/ημέρα από το BlackBerry App World, το οποίο μεταφράζεται σε 174 εκατ. εφαρμογές/μήνα ή 30 εφαρμογές/χρόνο για κάθε χρήστη.

Ακόμη, το κατάστημα εφαρμογών απέφερε κατά 40% μεγαλύτερο κέρδος από το Android Market, με το 13% των developers εφαρμογών για συσκευές BlackBerry να κερδίζουν περισσότερα από $100.000, γεγονός που αποδεικνύει ότι η ποιότητα είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από τους ανταγωνιστές, μιας και το σύνολο των εφαρμογών δεν πλησιάζει καν τις +400.000 τουandroidMarket ή τις +500.000 του iTunes App Store.

Η προοπτική υπάρχει, μένει να δούμε αν το BlackBerry 10 OS (ή όπως αλλιώς θα λέγεται…) θα δώσει ώθηση και στις πωλήσεις συσκευών.

http://www.techgear.gr/rim-claims-bigger-profit-for-blackberry-app-world-than-android-market-38657/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου