9 Ιουλ 2014

Samsung Gear VR - συσκευή εικονικής πραγματικότητας

Samsung’s virtual reality headset will be called Gear VR.Πριν λίγο καιρό ακούσαμε ότι η Samsung πέρα από κινητά, tablets,wearables σκοπεύει να μπει και στον τομέα των συσκευών
εικονικής πραγματικότητας. Τελικά η συσκευή θα ονομάζεται Gear VR και δημιουργείται σε συνεργασία με την Oculus VR του Facebook που ειδικεύεται στον τομέα.
Κυκλοφόρησε ήδη μια φωτογραφία/render για το πως θα δείχνει η συσκευή ενώ οι πληροφορίες του SamMobile λένε ότι το Gear VR θα παρουσιαστεί επίσημα στην IFA 2014 στο Βερολίνο μαζί με το Samsung Galaxy Note 4.
Αντί να δημιουργήσει μια εντελώς standalone virtual reality συσκευή, η Samsung έφτιαξε modular design το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετεί μέσα στο Gear VR τη Galaxy συσκευή. Αντί να τοποθετούνται σένσορες στο Gear VR, χρησιμοποιούνται το επιταχυνσιόμετρο και το γυροσκόπιο του κινητού.

Δεδομένου ότι οι συσκευές της Samsung χρησιμοποιούν AMOLED τεχνολογία οθόνης κα της συνεργασίας με την Oculus που ειδικεύεται στον τομέα, μάλλον περιμένουμε να δούμε κάτι καλό από τη Samsung.

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα