22 Απρ 2010

Sony Ericsson XPERIA™ X10Το πρώτο κινητό της SE με λειτουργικό σύστημα Android, επεξεργαστή 1GHz και οθόνη αφής 4 ιντσών.
Η Sony Ericsson ανακοίνωσε το XPERIA X10, το πρώτο από τη νέα σειρά κινητών που οδηγεί στη νέα εποχή της ανοιχτής επικοινωνίας και εξελίσσει την έννοια της καθημερινής διασκέδασης ακόμα περισσότερο. Το X10 είναι το πρώτο κινητό που θα διαθέτει τη νέα πλατφόρμα η οποία θα εφαρμοστεί σε όλη αυτή τη σειρά που θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2010.

Το Sony Ericsson Timescape που πρωτοεμφανίζεται στο Χ10 συγκεντρώνει σε ένα μέρος όλη την επικοινωνία που είχε ο χρήστης με ένα συγκεκριμένο άτομο, ώστε να μπορεί να ανατρέχει σε διαλόγους, Facebook, Twitter, φωτογραφίες, email και γραπτά μηνύματα, με μια κίνηση.
Το Sony Ericsson Mediascape αποτελεί τον έξυπνο τρόπο για να λάβετε μουσική, φωτογραφίες και βίντεο με όποιο τρόπο επιθυμείτε από τους φίλους σας και τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες. Ψάχνει το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει οπουδήποτε έχει πρόσβαση, πχ από το τηλέφωνό σας, το YouTube ή άλλο διαδικτυακό τόπο με διαθέσιμο περιεχόμενο.
Οι εξελιγμένες δυνατότητες των Mediascape και Timescape, αναγνωρίζουν επίσης συνδέσεις μεταξύ επαφών, περιεχομένου και μέσων ώστε οι καταναλωτές να μπορούν να ανακαλύψουν περισσότερα με έναν πραγματικά ελεύθερο και ανοιχτό τρόπο. Πατώντας το νέο «infinite button» μπορείτε να δείτε με μια ματιά όλη σας την επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο άτομο. Η εξελιγμένη αναγνώριση προσώπου περιλαμβάνει μέχρι και πέντε πρόσωπα σε οποιαδήποτε φωτογραφία, συνδέοντάς την με τις social media επαφές σας και τις υπόλοιπες επικοινωνίες σας με τα συγκεκριμένα πρόσωπα.
Η ανοιχτή πλατφόρμα της Sony Ericsson επίσης μεγιστοποιεί τις επιλογές ώστε οι χρήστες του XPERIA X10 να μπορούν να κατεβάσουν μια ποικιλία περιεχομένου απ’ευθείας από αντίστοιχα e-shops όπως το Android Market, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία για τον καθένα.
Το XPERIA X10 πραγματοποιεί την υπόσχεση της υπογραφής make.believe με την οποία η Sony Ericsson επεκτείνει το όριο του δυνατού δείχνοντας στους καταναλωτές πώς ό,τι κι αν σκεφθούν μπορεί να γίνει πραγματικότητα.
Η Sony Ericsson παρουσιάζει επίσης για πρώτη φορά το νέα Ασύρματα Στερεοφωνικά Ακουστικά WM600 με ενσωματωμένο Ραδιόφωνο FM. Με προηγμένη τεχνολογία Bluetooth και ραδιόφωνο FM, τα WM600 σας επιτρέπουν να ακούτε μουσική υψηλής ποιότητας χάρη στα νέα ear-buds που ενισχύουν τον ήχο. Mε την πεντακάθαρη OLED οθόνη, την εύκολη χρήση και την ένδειξη RDS, δεν θα χρειάζεται ούτε το κινητό σας τηλέφωνο για να συντονιστείτε στον αγαπημένο σας ραδιοφωνικό σταθμό.
Το XPERIA X10 υποστηρίζει δίκτυα GSM GPRS/EDGE 850/900/1800/1900, UMTS HSPA 900/1700/2100 and UMTS HSPA 800/850/1900/2100 και θα κυκλοφορήσει το 1ο τρίμηνο του 2010 σε άσπρο και μάυρο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου