25 Φεβ 2011

Adfree: Stop στις διαφημίσεις!


Οι εφαρμογές του android είναι σε τεράστιο ποσοστό, δωρεάν, και αυτό είναι κάτι που έρχεται με ένα κόστος. Οι περισσότερες εφαρμογές είναι γεμάτες διαφημίσεις, για να αποφέρουν κέρδος στους δημιουργούς τους. Τις περισσότερες φορές οι διαφημίσεις είναι τοποθετημένες, έτσι ωστε να μην γίνονται ενοχλητικές, υπάρχουν όμως και εφαρμογές, που δεν έχουν τον ίδιο…»στρατηγικό» σχεδιασμό.
Αν σας φαίνονται ενοχλητικές οι διαφημίσεις υπάρχει τρόπος να της αποκρύψετε! Και το όνομα του τρόπου αυτού; Adfree. To Adfree προσθέτει σε μια λίστα όλους τους host που χρησιμοποιούνται για τις διαφημίσεις και τις μπλοκάρει. Έτσι οι εφαρμογές σας εμφανίζονται καθαρές χωρις αυτές.
Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε την εφαρμογή, και αφού την τρέξετε να επιλέξτε το «Download and install hosts». Αυτό ήταν, οι εφαρμογές σας θα είναι πλέον καθαρές.
Κατεβάστε την εφαρμογή από το Market

**Πριν οτιδήποτε όμως σκεφτείτε οτι η διαφήμιση είναι ο μόνος τρόπος που οι δημιουργοί των εφαρμογών να επιβραβευθούν για τον κόπο τους, για αυτό αν δεν τις βρίσκετε εξαιρετικά ενοχλητικές καλό θα ήταν να μην τις απενεργοποιείται, ή να προχωρήσετε σε κάποιου είδους Donation.

Ετικέτες

1 σχόλια:

Τη 9 Μαρτίου 2011 στις 6:27 μ.μ. , Ο χρήστης Blogger Unknown είπε...

Kalo

 

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα