1 Μαρ 2011

Νέες υπηρεσίες πώλησης μουσικής και ταινιών στο Android Market


Νέες φήμες κυκλοφόρησαν για το ενδεχόμενο να αρχίσει η διάθεση ταινιών και μουσικής μέσα από το Android Market. Αιτία για αυτές τις φήμες είναι τρεις νέες διευθύνσεις του Android Market, που καταλήγουν σε «music», «movies» και «books».
Εκ πρώτης όψεως η ύπαρξη διαδικτυακών διευθύνσεων δε σημαίνει απαραίτητα κάτι αλλά το γεγονός ότι το κατάστημα e-books έχει ήδη ανοίξει τις «πύλες» του στη σχετική διεύθυνση δείχνει ότι αυτή η φήμη δεν αποκλείεται να έχει βάση. Σε αυτό το σημείο πρέπει να σημειώσουμε ότι το κατάστημα δεν είναι προσβάσιμο από την Ελλάδα αυτή τη στιγμή γιατί το Android Market δεν έχει συμπεριλάβει τη χώρα μας ακόμα στις αγορές που μπορούν να κάνουν συναλλαγές επί πληρωμή στο Market.
Επίσης υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικούς μήνες είχε ακουστεί έντονα ότι η υπηρεσία μουσικής Google Music θα παρουσιαζόταν παράλληλα με την έκδοση Honeycomb του Android αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Καθώς όμως θεωρείται δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα η Google θα φέρει τέτοιες υπηρεσίες στο Android Market, οι παρακάτω διευθύνσεις μάλλον αποτελούν ένδειξη ότι είμαστε πλέον πιο κοντά από ποτέ στην παρουσίασή τους, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν η νέα αυτή φήμη επαληθευτεί σχετικά σύντομα.
Οι τρεις νέες διευθύνσεις του Android Market είναι:
http://market.android.com/music
http://market.android.com/movies
http://market.android.com/books

Πηγή: myphone

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα