26 Απρ 2012

ARKAS στο iPhone και το iPad

Η δημοφιλής σειρά κόμικ του Αρκά είναι πλέον διαθέσιμη στο iPhone και το iPad με την νέα εφαρμογή της Πρωτοπορίας που αναμφίβολα θα προκαλέσει νέο κύμα γέλιου στους απανταχού χρήστες. Το iPad ανέκαθεν αποτελούσε μια εκπληκτική συσκευή για την ανάγνωση βιβλίων και κόμικ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι ελληνικοί εκδοτικοί οίκοι μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή και σας παρουσιάζουμε τις εντυπώσεις μας:
Η εφαρμογή λειτουργεί εξίσου καλά τόσο σε portrait όσο και landscape mode. Στο κάτω μέρος θα δείτε τα πέντε μενού: Προτάσεις, Νέα βιβλία, Ο Αρκάς μου, Κατηγορίες και Downloads που μιλούν από μόνα τους. Προσέχετε μόνο στο μενού ‘Ο Αρκάς μου’ εάν έχετε το iPad σε landscape mode εμφανίζει το περιεχόμενο σε cover flow και την πρώτη φορά που δεν θα έχετε κατεβάσει κάτι θα είναι απλώς μια μαύρη οθόνη. Απλώς γυρίστε το iPad σε portrait!

H περιήγηση και η εύρεση νέων τευχών μπορεί να γίνει πολύ εύκολα από τις “Προτάσεις”, τα “Νέα Βιβλία” που θα ανανεώνονται συνεχώς όταν υπάρχει νέο τεύχος και από τις “Κατηγορίες” που έχετε πρόσβαση σε όλα τα τεύχη του Αρκά.

Όσον αφορά την αγορά των κόμικ τα πράγματα είναι πολύ απλά. Επιλέγοντας το τεύχος που σας ενδιαφέρει έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε την ψηφιακή έκδοση στην τιμή των 2.39€ αλλά και το έντυπο βιβλίο στην τιμή των 6.75€ (η αγορά σε αυτή την περίπτωση είναι άκομψη αφού εμφανίζεται ένα παράθυρο που σας μεταφέρει στην ιστοσελίδα της εταιρείας). Στα περισσότερα τεύχη είναι δυνατή η λήψη ενός δείγματος για να πάρετε δωρεάν μια πρώτη γεύση από το κόμικ.

Από κει και πέρα μπορείτε να ξεκινήσετε την ανάγνωση. Η ποιότητα των γραφικών μας εξέπληξε αφού ανταποκρίνεται στα στάνταρ της retina οθόνης αν και κατά την εναλλαγή σελίδων το rendering καθυστερεί σε σημαντικό βαθμό. Είναι κάτι που μπορεί να διορθωθεί σε μελλοντική αναβάθμιση και ελπίζουμε να γίνει σύντομα.

Η εφαρμογή Αρκάς διατίθεται δωρεάν στο App Store [iTunes link] και είναι συμβατή με τα iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPad 1, iPad 2 και νέο iPad.
http://www.inews.gr/108/o-arkas-tora-kai-sto-iPhone-iPad.htm

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα