28 Απρ 2010

Opera Mini 5: κυκλοφόρησε η beta έκδοση για Android



H ομάδα ανάπτυξης της Opera κυκλοφόρησε την έκδοση beta του Opera Mini 5 browser για την πλατφόρμα Android. Το σχετικό download μπορεί να γίνει είτε από το site της Opera είτε από το Android Market.

H έκδοση beta του Opera Mini 5 χαρακτηρίζεται από πολυάριθμες λειτουργίες, οι οποίες είναι γνωστές από την έκδοση του browser για Desktop PCs. Επιπλέον ανάμεσα στις έξτρα λειτουργίες περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, το Opera Link, μια τεχνολογία με την οποία μπορείτε να συγχρονίσετε διάφορες προσωπικές ρυθμίσεις. Και φυσικά υποστηρίζει τις καρτέλες όπως και τη γνωστή λειτουργία γρήγορης επιλογής...

Από την τεχνολογία με την ονομασία Opera Turbo θα επωφεληθούν κυρίως όσοι σερφάρουν στο Internet με το smartphone. Και αυτό διότι οι αιτήσεις καθοδηγούνται σε ένα proxy server όπου και συμπιέζονται. Κάτι που μπορεί να μειώσει το κόστος "σερφαρίσματος" για τους κάτοχους των smartphones.

H έκδοση beta του Opera Mini 5 για το Android, η οποία περιέχει έναν download και ένα password manager, διατίθεται για download στην αγγλική της έκδοση από ΕΔΩ. Το πότε θα κυκλοφορήσει η τελική έκδοση παραμένει ακόμα άγνωστο.

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Market

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα