1 Μαΐ 2012

Nintendo Wii U Android

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο wii θα τρέχει εφαρμογές android , κάτι που πρόκειται να κάνει το wii u πολύ πιο ανταγωνιστικό απέναντι στους ανταγωνιστές του (ps3,xbox 360). Για να πραγματοποιηθεί αυτό το σενάριο θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία της nintendo με την google πράγμα που φαίνεται (τουλάχιστον την συγκεκριμένη χρονική στιγμή αρκετά δύσκολο).Πάντως ας μην ξεχνάμε πως το wii u θα συνοδεύεται και από ένα χειριστήριο-tablet.
Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή της ιστοσελίδας VG247, το Nintendo Wii U θα μπορεί να τρέχει εφαρμογές Android, χωρίς να απαιτείται homebrew ή κάποια άλλη διαφοροποίηση του λειτουργικού συστήματος ή του hardware της συσκευής!

Θεωρητικά, αυτό σημαίνει ότι η Nintendo θα συνεργαστεί εξαρχής με τη Google για την ενσωμάτωση των εφαρμογών Android και, γιατί όχι, για την άμεση επικοινωνία του Wii U με το Google Play Store, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μια ευρύτερη συνεργασία των δύο εταιριών επάνω στη δημιουργία νέων smartphones ή tablets. Πάντα θεωρητικά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κανένα επίσημο σχόλιο για το θέμα και η αλήθεια είναι ότι μοιάζει τραβηγμένο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…
http://www.techgear.gr/nintendo-wii-u-android-integration-rumors-43593/

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα