2 Μαρ 2011

Λελέμετρο για τους φαντάρους


Πρόκειται για μια εφαρμογή που απευθύνεται στον Έλληνα φαντάρο.To λελέ για όσους δε γνωρίζουν είναι αργκό του στρατού και δηλώνει οτι κάποιος απολύεται. Εξού και η ονομασία Λελέμετρο αφου η βασική του λειτουργία είναι να υπολογίζει τις μέρες μέχρι την απόλυση.
-Υπολογίζει την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας , τις ημέρες που έχουν υπηρετηθεί καθώς και τις ημέρες που απόμένουν.
-Υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης και διαχειρίσης των υπηρεσιών (σκοπιά,θαλαμοφύλακας κλπ.) ενός ή περισσοτέρων φαντάρων.
-Υπάρχει ραβδόγραμμα που εκφράζει σε ποσοστό % τις ημέρες που έχουν υπηρετηθεί και πόσες απ αυτές ο φαντάρος ήταν σε άδεια ή εντός του στρατοπέδου
-Υπάρχει ημερολόγιο διάρκειας όση η θητεία του κάθε φαντάρου. Αυτόματα σβήνεται κάθε μια ημέρα που υπηρετείτε με μια κόκκινη γραμμή . Κάθε ημέρα που ο φαντάρος έχει υπηρεσία χρωματίζεται με κίτρινο ώστε να έχει μια οπτική εικόνα των υπηρεσιών.
-Εμπεριέχει χρήσιμες πληροφορίες για τον φαντάρο:
~ Βαθμούς και εμβλήματα αξιωματικών και υπαξιωματικών
~ Τα Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (όνομα , περιοχή , σώμα . έμβλημα , τηλέφωνο).δίνεται η δυνατότητα απευθείας κλήσης των κέντρων
~ Μονάδες (όνομα , περιοχή , νομός)
-Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής μέσω email ή sms και κοινοποίησης (Twitter,Facebook)των ημερών που απομένουν
-Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς της εφαρμογής στην SD card.
Ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων αν δε συμπερίλαβα την μονάδα σας στη λίστα με τις μονάδες. Επειδή θεωρούνται στατιωτικά απόρρητα δε μπορούσα να βρω επίσημη λίστα με όλες τις μονάδες. Η συλλογή τους έγινε με προσωπική έρευνα και από διάφορες πηγές. Θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα αν μπορούσατε να μου στείλετε τη μονάδα σας σε περίπτωση που δεν υπάρχει ή έχει αλλάξει τοποθεσία ώστε να μπορέσω να κρατήσω την λίστα ενημερωμένη.

Κατεβάστε το από το Market

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα