4 Ιουλ 2012

Vodafone Smart 2

Ένα πλήρες smartphone με χαμηλή τιμή και μεγάλες δυνατότητες λάνσαρε η Vodafone στην Ελληνική αγορά σε συνεργασία με την Alcatel.Το Vodafone Smart II είναι ο αντικαταστάτης του Vodafone Smart I και έχει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη έκδοση λειτουργικού συστήματος, μεγαλύτερη κάμερα, καλύτερο επεξεργαστή και μπαταρία.

Πρόκειται για την πρόταση της εταιρείας στα 99 ευρώ και είναι ένα κινητό που δίνει πολλά και κοστίζει λίγα.
Η οθόνη έχει μέγεθος 3.2 ιντσών, μέγεθος ιδανικό για πλοήγηση στο ίντερνετ, παιχνίδια και προβολή φωτογραφιών.
Το λειτουργικό σύστημα του τηλεφώνου είναι Android 2.3 και έχει ορισμένες προεγκατεστημένες εφαρμογές από τη Vodafone που το κάνουν ακόμα πιο λειτουργικό.
Στην αρχική οθόνη υπάρχει ένα widget με τον καιρό, την ώρα και τα ξυπνητήρια που έχουμε ορίσει ενώ δίνεται άμεση πρόσβαση στις επαφές, τα μηνύματα, το email και την αναζήτηση καθώς και τις αγαπημένες μας επαφές.

Η αρχική οθόνη μπορεί να παραμετροποιηθεί όπως θέλουμε προσθέτοντας και αφαιρώντας widgets, φακέλους και εφαρμογές.

Το τηλέφωνο έχει Android 2.3 που μας επιτρέπει να μπαίνουμε στο Google Play και να έχουμε πρόσβαση σε δεκάδες εφαρμογές και παιχνίδια.

Η Vodafone μάλιστα έχει ένα επιπλέον κατάστημα εφαρμογών με το όνομα App Select το οποίο διαθέτει αρκετές ακόμα εφαρμογές ιδανικές για όλους.

Στο πίσω μέρος υπάρχει μια κάμερα 3.2MP με φλας για φωτογραφίες την ημέρα και τη νύχτα που μπορούμε να μοιραστούμε με τους φίλους μας.

Ο επεξεργαστής της συσκευής είναι 800mHz, αρκετά γρήγορος για να παίζουμε παιχνίδια, να πλοηγούμαστε στο ίντερνετ και να επικοινωνούμε με το κινητό χωρίς δεσμεύσεις χάρη και στην μνήμη RAM των 512ΜΒ.

Στο εσωτερικό υπάρχει μνήμη 150MB που επεκτείνεται μέσω κάρτας microSD 2GB που υπάρχει μέσα στο πακέτο.

Το τηλέφωνο λειτουργεί και ως GPS χάρη στον ενσωματωμένο δέκτη και τους Google Maps.

Συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi και 3G δικτύων και με άλλες συσκευές μέσω bluetooth.

Εντυπωσιακό είναι και το εξωτερικό ηχείο της συσκευής που είναι εξαιρετικά ισχυρό και σας επιτρέπει να ακούτε μουσική και να βλέπετε βίντεο ή ταινία χωρίς να χρειάζονται ακουστικά.

Παρ'όλα αυτά υπάρχουν ακουστικά μαζί με το τηλέφωνο μέσα στη συσκευασία σε περίπτωση που θέλετε να ακούσετε μουσική χωρίς να σας ακούν οι άλλοι.

Η μπαταρία των 1.150mAh είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει τις συσκευή σε όλες της τις δραστηριότητες και δεν θα σας αφήσει χωρίς ενέργεια στη μέση της ημέρας.

Το τηλέφωνο διαθέτει στο πίσω μέρος αποσπώμενο καπάκι το οποίο αποτελείται από δύο μέρη.

Μπορείτε να αλλάξετε καπάκι και να επιλέξετε ένα άλλο χρώμα ή να κάνετε συνδυασμούς χρωμάτων με αποτέλεσμα να διαμορφώνεται το κινητό ανάλογα με τα κέφια.

Υπάρχουν ζωντανά χρώματα στα καπάκια για όλα τα γούστα, ροζ, κόκκινο, λευκό, μαύρο, κίτρινο που συνδυάζονται μεταξύ τους φτιάχνοντας μοναδικούς συνδυασμούς.

Το κάθε καπάκι κοστίζει 6.9 ευρώ ενώ η τιμή της συσκευής είναι μόλις στα 99 ευρώ, μια τιμή που σίγουρα την κάνει προσιτή σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των smartphones πληρώνοντας λίγα χωρίς όμως να κάνουν συμβιβασμούς στην ποιότητα κατασκευής και τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος - simosego@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα