26 Ιουλ 2012

Ομάδα Internet Vodafone!!!


Η ομάδα 1nternet κάνει σήμερα την εμφάνισή της και στην τηλεόραση! Το νέο διαφημιστικό σποτάκι των internet “γκουρού” της εταιρείας με το καλύτερο 3G δίκτυο είναι εδώ για να δείξει στον κόσμο την ομάδα των “ειδικών” στον τομέα του internet και των smartphones. Η ομάδα 1nternet ήρθε για να ταράξει τα νερά της μέχρι τώρα εξυπηρέτησης και να παρέχει στον κόσμο αυτό που πραγματικά έλειπε από τα καταστήματα των εταιριών κινητής τηλεφωνίας. Γνώση στο ζενίθ, άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τις οικονομικότερες διαδικτυακές λύσεις επικοινωνίας.
Έλεγχος κόστους, γνωστά applications, γρήγορο internet αλλά και συνεχής τεχνικής υποστήριξη είναι μερικά από τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η ομάδα 1nternet για να επιτύχει κάτι που ούτε καν το φανταζόμασταν! Η σχέση συνδρομητή – εκπροσώπου πάει σε άλλο επίπεδο και η τεχνολογία γίνεται… ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!!!!
Έχεις smartphone και δεν ξέρεις να το χρησιμοποιείς; Έχεις iPhone και δεν έχεις ενεργοποιήσει πακέτο δωρεάν internet; Έλα άμεσα σε ένα απο τα καταστήματα vodafone και ξεκίνα βήμα – βήμα ώστε να γίνει κι εσύ ένας internet expert!!!!
Δείτε το διαφημιστικό σποτάκι:



Πηγή: pilas.gr

Ετικέτες

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εγγραφή σε Σχόλια ανάρτησης [Atom]

<< Αρχική σελίδα